17 september 2018 - Vega de Valcarce, Spanje

Dag 5

Cacabelos naar Vega de Calcarce ,  25 km

Allereerst een dank voor alle leuke en lieve berichten op het blog. Elke avond als we gaan liggen lezen we de reacties van iedereen. Liefs uit Spanje xxx

Vanmorgen gingen we rond 7:00 op pad zonder ontbijt en zonder koffie. Het was donker en best koud, dat gaan we nu merken. Rond 10 uur het eerste tentje voor ontbijt en koffie(2 stuks)Onderwijl hadden we er al 7.5 km erop zitten. Onze jassen konden nu wel uit. We hadden een keuze bleek een route langs de weg of een route door de bergen, maar dan wel 2 uur extra lopen. Het herstel was niet zo goed na de Cruz de Ferro en daarom voor de route langs de weg gekozen, want morgen staat ons een grote klim te wachten.We hebben geregeld een rust moment genomen en kwamen rond 15:30 aan. Lekker gedoucht en de was draait.

1. Gerda:
    17 september 2018
    Prachtig die plaatjes van de vroege ochtend.....lijkt me bijzonder om de dag te zien ontwaken.
    Goed uitrusten en kracht en moed verzamelen voor de klim van morgen. Kuzzz 😘
  2. Arie en Coby.:
    17 september 2018
    We hebben weer genoten van je verhaal en foto's. Succes morgen voor de grote klim.liefs vanuit Putten. 💋👟👣☀️
  3. Joke Zeegers:
    17 september 2018
    Wat een mooie foto, s wéér vroeg begonnen maar lekker uitrusten en morgen weer goed beginnen met een lekker ontbijt succes hoor,
  4. Mamma:
    17 september 2018
    Het was weer een prachtige dag.tot nu toe treffen jullie het met het weer.je merkt toch wel dat het s’morgens kouder wordt.jullie hebben weer mooie dingen gezien. We genieten mee door de mooie foto’s en het schrijven van wat jullie beleeft hebben die dag.morgen veel sterkte met het vele klimmen.liefs ma en pa.💋
  5. Edwine:
    17 september 2018
    Het blijft een en al feest der herkenning. Foto bij het bord heb ik natuurlijk ook 😉.
    Op naar O’ Cebreiro....geniet van de klim en het prachtige uitzicht ⛰🐮🌄
  6. Leo:
    17 september 2018
    Wel lekker rustig op die plaatjes. Mooie omgeving. Succes.
  7. Paul Douw van der Krap:
    17 september 2018
    Mooie beelden weer Petra! Succes!
  8. Karin Valstar:
    17 september 2018
    Leuk jullie weer te volgen...jullie genieten ervan, dit vindt ik terug in de foto's en verhalen. Lekker weer, lekker eten en niet te vergeten de lekkere wijntjes.
    Wandel ze weer morgen:)
  9. Ingrid:
    17 september 2018
    Prachtige foto's door het licht in de vroege ochtend. Ik denk vaak aan jullie als ik in m'n gewone dagritme de dagelijkse dingen doe en weet dat jullie alsmaar aan het wandelen zijn! Ik zag een bekende cake voorbij komen! Iets beter gelukt.... Succes met de nog resterende (bijna) 200 km! Volgens mij boffen jullie best met het weer!
    Slaap lekker!
  10. Geera: