14 juni 2018
Dag 8
Los Arcos naar Viana , ongeveer 20 km
Het was een slechte nacht met een warme kamer en onze kampioen snurkers. We waren er zelfs 2 kwijt...die waren in de keuken op de bank gaan slapen. We hebben zo gelachen, want ik heb vannacht het snurken opgenomen....wat een lol kan je hebben in je eentje.
Iets later vertrokken we waren 'gaar' van gisteren en hadden een vermoeide nacht. Vandaag maar niet zo ver lopen.Arlene is een dagje gaan lopen op de flipflops zodat haar voeten wat rust krijgen.Het geneest beetje bij beetje en er is geen infectie gelukkig. We besteden er elke avond aandacht aan door ze opnieuw te verbinden.Doorbijten kan ze goed, trots op haar.
We lopen opnieuw door prachtige dalen, geregeld alleen met onze eigen gedachte en hebben met andere pelgrims mooie intense gespreken, maar ook hoe mensen je ervaren op de dag.Wat bijzonder om dat met elkaar te delen.
We bezoeken vele kerkjes in de oude stadjes en ontvangen daar ook een stempel voor ons pelgrimspaspoort.Paspoort raakt al aardig gevuld.
Bedacht me om deze tocht de vlindertocht te noemen....heerlijk om deze beestjes vrolijk te zien fladderen van bloem naar bloem....soms vliegen ze een stukje voor je uit en geven mij blijdschap tijdens de wandeling van vandaag.
Het is een warme dag en zijn best verbrand, ondanks dat we flink smeren.We besluiten om in Viana te overnachten, even de nachtrust van gisteren inhalen en besluiten we om niet in een kolossale herberg te slapen naar in een hostel op een kamer net 2 bedden.Wat een rust.
Arie en Coby.:14 juni 2018Hopelijk slapen jullie vannacht beter. De plaatjes zijn weer prachtig. Voor vannacht alvast welterusten.💋😎
Mamma:14 juni 2018Wat een prachtige streek zijn jullie doorgekomen .mooie foto’s.ik hoop dat jullie vannacht goed zullen slapen dat is wel nodig na zo’n zware tocht.fijne avond en slaap lekker voor straks. 💤 😍
Edwine:14 juni 2018Geniet van de "luxe" in jullie hostel. Heerlijk bijkomen en uitrusten voor morgen!
Gerda:14 juni 2018Lekker uitrusten en even goed bijkomen!! Droom maar van de vlindertjes die je vast iets te vertellen hadden 🦋
Annemieke Koot:14 juni 2018Wat een belevenissen! Geniet van de omgeving! Sterkte met de inspanningen en ongemakken....
Petra:14 juni 2018@ allemaal ...dank voor de lieve reacties, heerlijk om te lezen xxx
Max:14 juni 2018Volgende keer loop ik mee petra
Gerda Maaten:15 juni 2018Heel veel succes💪🏻
Petra:15 juni 2018@ Max Je zal het prachtig vinden, maar eerst opknappen. Echt even pas op de plaats, je gezondheid gaat voor