24 september 2018 - O Pedrouzo, Spanje

Dag 12

Arzua naar o Pedrouzo = 20 km

We gingen later weg omdat we een kortere dag van rond de 20 km zouden hebben. Gisterenavond namelijk besloten om de dinsdag naar Santiago nog 20 km te lopen, anders hadden we er vandaag meer dan 30 km moeten doen eer er een slaapplaats zou zijn....dat is echt te veel na al 11 dagen gelopen te hebben. We zijn verstandig en boeken nu toch wel, gezien de drukte een kamer in O Pedrouzo.We merken beide dat het toeristischer wordt, hele bussen met dagjes wandelaars zonder backpacks dartelen nu rond. We wisten het, de magie van de bikkels verdwijnt dan wat, maar hoe tof is het als je wel de bikkels tegenkomt.Er was blijdschap toen we tijdens een break de 2 dames 1 uit Mexico en 1 uit duitsland weer tegenkwamen. Gisterenavond was er contact met Caroline uit Duitsland, of we vanavond mee willen eten, James en de 3 Canadese dames zijn er ook...Bill sluit ook aan en zo ontstaat er opnieuw een camino family waar we mee gaan eten. De laatste avond voor we Santiago bereiken eten en slapen we in O Pedrouzo.

Opnieuw een dankbare dank jullie wel namens Arlene en mij voor alle lieve berichten en support van onze familie, vrienden en bekenden...dank dank dank!!

1. René:
    24 september 2018
    Zet hem op met de laatste loodjes..
  2. Arie en Coby.:
    24 september 2018
    Nog even Bikkels, wat een prestatie!
  3. Ingrid:
    24 september 2018
    Dank jullie wel voor elke dag weer een reisverhaal! Ik heb ze dagelijks met veel plezier gelezen. En morgen is dan het doel bereikt! Hopelijk heeft de weg ernaar toe jullie gebracht wat jullie ervan hoopten. Maar misschien werkt het thuis ook nog na! Veel plezier nog op jullie laatste wandeldag!
  4. Mamma:
    24 september 2018
    Mooie kamer hebben jullie nu met echte handdoeken 😃 de laatste loodjes wat een prestatie .en wat hebben jullie goed weer getroffen .wat leuk dat vanavond jullie camino vrienden erweer zijn.om gezellig te eten met elkaar.morgen veel plezier op de laatste wandeldag naar Santiago .Lieven groeten uit Maassluis.🌺😍
  5. Geera:
    24 september 2018
    Hoe heerlijk is het als je straks wegloopt uit Santiago de Compostela en de pijlen weer mag volgen naar finisterra ... de rust en de natuur omarmt je weer volop ! Hou dat in je achterhoofd nu het zo druk, vol en toeristisch is .
    Liefs 😘
  6. Geert en Rianne:
    24 september 2018
    Super meiden jullie zijn er nu echt bijna.
    Top prestatie nu al .
    Geniet morgen van je triomf gevoel en je behaalde succes 💋💋
  7. Edwine:
    24 september 2018
    Heerlijk.....jullie doel is in zicht. Geniet van de aankomst in Santiago, het ophalen van jullie credential, de dynamiek op het plein en de mooie kathedraal.....hoop dat ze het vat nog laten zwaaien!
  8. Paul Douw van der Krap:
    Santiago in zicht! Super Petra! 🏃🏽‍♀️
  9. Gerda:
    24 september 2018
    Zooooo dichtbij t einddoel. Wat fijn om dan een mooie maaltijd met elkaar te hebben. Geniet van de dag van morgen ook al moeten jullie je weg banen door toeristen (weer wat anders dan stenen en bergen). Dikke kus voor jullie beide!!!! 😘
  10. Leo:
    25 september 2018
    Het mooie svontuur zit er dus bijna op. Succes met de laatste loodjes en nog veel plezier.
    Groet Leo en Marian.
  11. Arie en Coby.:
    25 september 2018
    Op naar de finisch in Santiago. Een super prestatie neergezet. We zijn trots op je lieve nicht. En vriendin. Geniet van de laatste km. Groetjes vanuit Cochem in Duitsland. Zelfs vanaf daar volgen wij jullie wandelavontuur. 💋😴