24 juni 2018 - Villalcázar de Sirga, Spanje

Dag 18

Itero de la Vega naar Villalcázar de Sirga

Vanmorgen om 5:30 ging de wekker en 6 uur gingen we op pad ivm de hitte in de middag.

We stoppen steeds voor een grotere stad of erna want dan tref je de herbergen wat stiller...en slaap je soms maar met zijn 2en op zaal. Goede nachtrust is na een dag lopen zeker wenselijk.Zo vroeg op pad betekende morgenstond goud in de mond en zagen we de zon opkomen. Vandaag hele lange wegen langs de weg, waardoor er weinig te fotograferen was. Veel in gedachten deze dag en de focus op de stop welke we nu om 14:30 volbracht hebben. 27 km in de benen. De laatste 4 km nu op teenslippers gedaan, want de narigheid is dat je met de warmte blaren loopt.

Zo lekker douchen en met de pootjes omhoog...we did it again💪

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Mamma:
    24 juni 2018
    Goed dat jullie zo vroeg op pad gaan van wegen de hitte.morgen gaan jullie aftellen .wat een mooie foto die zonsopgang.morgen een fijne dag.met veel km.😄 liefs voor jullie uit Maassluis. 💋😎👍🏻
  2. Eline:
    24 juni 2018
    Toppers! Wat een prachtige reis zeg. Veel succes weer voor morgen met de hoge temperaturen 😘☀️💪🏻
  3. Eline:
  4. Arie en Coby.:
    24 juni 2018
    Top prestatie maar wees zuinig op julli voeten & succes verder!💋
  5. Arie en Coby.:
    24 juni 2018
    Hai bikkels, jullie hebben wel een uithoudingsvermogen zeg, petje af met die hitte. Het waren weer mooie plaatjes. Veel succes morgen en ga ervoor.☀️🍧💋
  6. Paul Douw van der Krap:
    24 juni 2018
    Leuk om je volgen en je foto’s te zien Petra! Veel succes met reis!
    Groetjes Paul
  7. Edwine:
    WoW amigas wat doen jullie het goed! Al verder dan mijn 1e jaar 👌🏻
    Op naar Sahagun....midden in de meseta....pittig met de hoge temperaturen....maar zo bijzonder.
    Geniet ervan 💋
  8. Miriam van Boxtel:
    24 juni 2018
    Wat leuk om jullie verslag te lezen. Vooral omdat ik over 2weken ook start. Zo kom ik vast in de stemming 😁😁
  9. Petra:
    25 juni 2018
    @ Miriam....succes met de voorbereding en geniet met lopen. Wij bijna deel 1 klaar en in september gaan we voor deel 2. Zet hem op!!