20 juni 2018
20 juni 2018 - Cardeñuela Riopico, Spanje
Dag 14
San Juan De Ortega naar Cardeñuela Riopico
Vandaag startend met goede moed, beide genoeg energie opgedaan van de middag vrij.We liepen samen. Toch gisterenavond goed gegeten en dat viel prima.We hadden een tafel met weer nieuwe pelgrims John, gepensioneerd en Fabian welke rond de 26 was....ook nu leuke gesprekken.Vanmorgen met zijn allen ontbeten incl Carla en hadden we zeg maar gebruncht ....echt veel gegeten, maar we hadden een berg te beklimmen. Arlene had voor het eerst geen pijnlijke voeten meer. Rechtervoet is genezen en linkervoet is ook op de goede weg.
De wandeling ging na de klim door de bossen en dat was wel fijn want het was een blauwe lucht met veel zon...en eigenlijk waren we door het ontbijt te laat van start gegaan nml 8:00.
De dorpjes welke we onderweg tegen kwamen waren gezellig en we zijn elke keer even gestopt, dan voor een ijsje en dat voor fris. Nog 1 berg ...doen we hem? Voelen we ons goed? Ja we doen hem....maar na 1,5 uur volle zon,raken we wat oververhit.We hebben genoeg water bij ons en goten deze steeds in ons nek, zonnebril en pet op .Uiteindelijk komen we aan om 16 uur en boeken we een 4 persoonkamer met eigen douche.Carla komt een uur later aan...
Wel verdiend na 25 km!!

Arlene lijkt qua voeten & blaren op mij. Vanaf SAN Juan ging ik ook makkelijker lopen 😉 Op naar Burgos....neem daar de tijd om naar de prachtige kathedraal te bezichtigen.
Stoer bezig meiden!
Buen Camino 👣☀️😎
@ pap/mam knuffel terug en groetjes van Arlene xxx