18 juni 2018 - Belorado, Spanje

Dag 12

Santo Domingo de la Calzada naar Belorado

Toch weer 25 km gelopen en dit keer wel op ons tandvlees.Veel gemopper en geen lachende gezichten. Weinig afleiding van medepelgrims want ieder had zijn blik op oneindig. De weg was volledig langs een rijksweg dus saai,warm, weinig schaduw en 3 dorpjes waar het uitgestorven was.Genoeg water, maar weinig proviand....zeg maar niet handig.Maar hoe fijn is het om een rust plaatst te zien van de stad waar we gaan overnachten. Eerst gegeten en gedronken. Zojuist gedoucht en was opgehangen. We slapen in de pastorie ....moet zeggen dat je de tocht door de gastvrijheid van de alberque snel een plekje geeft...nee niet vergeet, omdat het lijf nu even zo niet voelt.

1. Arie en Coby.:
    18 juni 2018
    O jee, en jullie lopen nog steeds voor het plezier? 😡 Hopelijk zijn jullie morgen weer wat fitter. Een fijne avond en voor vannacht welterusten. Liefs vanuit een regenachtig Putten. 💋😴
  2. Gerda:
    18 juni 2018
    Lieve doorzetters...... hele dikke knuffel voor jullie ❤
  3. Mamma:
    18 juni 2018
    Dat is eigenlijk geen gezellige dag geweest.maar wel veel km gemaakt.hopen dat het morgen beter gaat.liefs voor jullie uit Maassluis💋💤
  4. Anja:
    18 juni 2018
    Bikkel ben je Petra!, zo ken ik jou al jaren. Ik geniet elke dag van je verhalen en ben mega trots.
    En jou kennende; sta je morgen weer op met een lach. X
  5. Petra:
    18 juni 2018
    @ Anja , daar kan je weleens gelijk in hebben. Dank voor je lieve woorden.

@allen dank xxx
  6. Gratia:
    18 juni 2018
    Wat leuk om jullie te mogen volgen. Bijna altijd een mooie omgeving, bijzondere ontmoetingen, en ook pijntjes en vermoeidheid worden mooi omschreven. Toch bijzonder dat wel dat meebeleven.