10 juni 2018 - Pamplona, Spanje

Dag 4

Zubiri naar Pamplona

We maken kennis met onze 2 andere kamergenoten Carla uit Zuid Afrika en Jerry van New Mexico.De nacht was spectaculair met 2 kampioenen snurken....en raad eens vannacht in Pamplona liggen ze opnieuw bij ons en vele anderen in Alberque Joseph y Maria....dus oordoppen maar eens gebruiken.

Vergeleken bij de andere dagen was de route vrij vlak met af en toe een klim erin.De dag van wat ongemakken welke de route toch wel pittig maakte.Maar we hielden vol en liggen nu lekker gedoucht even te rusten. Zo maar even een gezellige plek opzoeken waar we een maaltijd kunnen nuttigen "  de Peregrino"

1. Gerda:
    10 juni 2018
    Lieve Petra, wat n belevenissen zo de eerste dagen.......leuk om te volgen.
    Trots op je dat je volgehouden hebt op deze dag!!!! Lekker even uitrusten nu. Dikke kus
  2. Mamma:
    10 juni 2018
    Jullie zijn bikkels. Wat een mooie foto’s.
  3. Geera:
    10 juni 2018
    Herkenbaar , elke keer weer een uitdaging en laat je verrassen 😊 Morgen weer een nieuwe dag met uitdagingen .. Zit je rugzak al lekker ?? Liefs x
  4. Edwine:
    10 juni 2018
    Herkenbaar.....zelf heb ik toen in de alberque bij de waterval foto geslapen.
    Pamplona is geweldig!
    Tja en die snurkers.....daar lom je niet vanaf haha....dus gebruik die oordoppen maar 😉
    Slaap lekker & buen Camino morgen X
  5. René:
    10 juni 2018
    We denken aan jullie, uh grotere snurkers dan ik, bestaat die?
  6. Petra:
    10 juni 2018
    @Yep René, die bestaan....en ze slaapt weer naast me met andere 50 personen haha
    @Edwine heerlijke plek...eigenlijk zijn er veel bijzondere momentjes
    @Gerda, rugzak zit erg goed, gewicht goed te dragen.

Dank voor de lieve reacties
  7. Petra:
    10 juni 2018
    Aan allemaal dank voor ieder zijn/haar lieve woorden xxx
    Liefs Petra
  8. Geert en Rianne:
    10 juni 2018
    Met je mooie foto’s genieten wij mee. De ongemakken en slaapverstorende geluiden, tja ... het is net als in een ziekenhuis waar op zaal ligt en zulke mensen erbij hebt 🤣😂🤩🤪
    Slaap lekker en succes voor morgen he 💋💋🍀🍀
  9. Mamma:
    11 juni 2018
    Maandag.13.30uur jullie gaan er goed vandoor👍🏻
  10. Eline:
    11 juni 2018
    Jullie zijn toppers, hou vol en geniet! 😘🍀💪🏻
  11. Ursula en dexter:
    15 juni 2018
    Wat leuk om jullie zo te volgen.. Heel veel succes vandaag..